Защита на вашите иновации

Адвокати и представители по индустриална собственост

С дълбоко разбиране на правните традиции, ние се ориентираме в сложността на правото на незаконна и индустриална собственост, като същевременно предоставяме персонализирани решения по търговски, финансови, данъчни, трудови, административни и договорни въпроси, като гарантираме спокойствието на нашите клиенти.

Interius - Адвокатска Кантора

Експертност, почтеност, резултати
Една от първите частни адвокатски кантори след 1989г

Интерюс е сред първите адвокатски дружества, регистрирани след промените в България през 1989 г., когато се откри възможност за създаване на адвокатски сдружения. Дългогодишната ни практика в различни области на правото прави Интерюс едно от сдруженията с най-богат опит в практически всички раздели на правото. Особено силни са традициите ни в сферата на интелектуалната (включително индустриалната) собственост, търговското, финансовото, данъчното, трудовото, осигурителното, административното, облигационното, семейното и наследственото право.

Interius

НАШИТЕ СФЕРИ НА ДЕЙНОСТ

Нашата експертна област обхваща широк спектър услуги, включващи право на интелектуална собственост, търговски сделки, финансови въпроси, данъчно облагане, трудови отношения, административно право и изготвяне на договори и преговори.

Независимо дали имате нужда от правен съвет, представителство в съда или помощ при сложни транзакции, можете да се доверите на Interius, за да предостави ефективни решения и да защити вашите интереси с почтеност и опит.

Право на интелектуална и индустриална собственост

Нашият опит се простира до законите за незаконната собственост, включително сложните области на индустриалната собственост, където предоставяме специализирани съвети и стратегически решения за защита на иновациите и активите на нашите клиенти.

Данъчно и финансово право

Нашият опит в областта на данъчното и финансовото право дава възможност на клиентите да се ориентират в сложни фискални пейзажи с прецизност и увереност, като оптимизират своите финансови стратегии и гарантират съответствие с непрекъснато развиващите се разпоредби.

Търговско право

В търговското право ние се отличаваме с предоставянето на изчерпателни правни съвети и подкрепа, като гарантираме, че нашите клиенти се ориентират в сложни търговски практики и разпоредби с увереност и яснота.

Административно право

В административното право нашата фирма предлага умели насоки и представителство, като помага на клиентите да се ориентират в регулаторните рамки и административните процеси, за да постигнат ефикасно и ефективно своите цели.

Гражданско и трудово право

В гражданското и трудовото право нашата фирма предоставя експертни насоки и представителство, като защитава правата и интересите на нашите клиенти с почтеност и всеотдайност както при спорове на работното място, така и при граждански дела.

Социално осигуряване и семейно и наследствено право

В сферата на социалното осигуряване, семейната динамика и наследственото право, нашата фирма предлага експертни съвети, като защитава благосъстоянието и наследството на нашите клиенти чрез умели правни стратегии, съобразени с техните уникални обстоятелства.

Договорно и конкурентно право

Като активни участници в работата по Търговския закон, както и като адвокати с дългогодишна практика по въпросите на бизнеса и търговията, ние можем да представляваме нашите клиенти във всякакви съдебни дела, свързани с търговското право.

В Interius ние сме вашите доверени правни съветници, предоставящи експертни насоки и всеотдайно застъпничество. С ангажимент за съвършенство и персонализирано обслужване, ние сме тук, за да ви помогнем да се ориентирате в правния пейзаж с увереност.